Avon pentru reprezentanti

Pentru orice femeie a merge la cumparaturi e o placere, insa cat de des ti s-a intamplat sa primesti discount pentru produsele tale??? Cat de des ai fost rasplatita pentru ca achizitionezi ceva? Poate ca vei spune ca acest lucru nu se intampla, insa te inseli, caci Avon pentru reprezentanti tocmai asta inseamna!!Asadar, pentru toate produsele comandate primesti un discount pe care TU il stabilesti,in functie de comanda pe care o plasezi. Sa fie 20, 25, 30 sau 40%, care suna mai atractiv?

In plus, stresul si agitatia din magazine vor disparea ca prin minune printr-un simplu click, caci iti vei putea alege produsele on-line, fara sa fii nevoita sa pleci de acasa sau sa pierzi foarte mult timp. Si pentru ca reprezentantii sunt extreme de importanti pentru Avon
Si pentru ca reprezentantii sunt extrem de importanti pentru Avon, comanda vine acasa, prin curier, fara ca tu sa pierzi serialul preferat sau vizita celor mai buni prieteni.

SI pentru ca Avon pentru reprezentanti e altfel, vei primi credit pentru produsele cumparate, caci stim cu totii cat de important e sa avemun anumit produs la momentul potrivit. Vei avea 14 zile sa-ti platesti factura, ceea ce inseamna ca ti se ofera sansa sa te bucuri de produsele preferate, urmand ca plata sa o faci ulterior.

Vrei sa devii Reprezentant Avon? Click AICI!

<<

>>