Comenzi Avon

De cate ori nu ai avut nevoie urgenta de anumite produse,dar nu ai avut nici timpul, nici banii necesati pentru a le achizitiona? Te-ai fi gandit vreodata ca poti sa cumperi fara sa platesti pe loc, ca poti sa stai in fata calculatorului si sa  alegi produsele si ca in 2 zile iti vor fi livrate acasa, urmand ca tu sa te poti bucura de ele? Nimic mai simplu, raspunsul tau poarta numele de comenzi Avon.

In cele trei saptamani ale fiecarei camapanii poti plasa una sau mail multe comenzi , logandu-te pe site in pagina ta personalizata si alegand optiunea “Plaseaza o comanda”. In plus , pentru toate produsele comandate vei primi un discount care creste in functie de valoare, asadar, tu vei fi cea care alege cat de mare doreste sa fie reducerea fata de pretul standardd e brosura. Iar daca depasesti o anumita suma vei fi premiata cu diferite produse personalizate pentru reprezentanti.

Faptul ca primesti credit pentru produsele comandate, avand la dispozitie 14 zile sa-ti platesti factura, face ca optiunea comenzi avon sa fie cu atat mai interesanta, mai atragatoare si mai utila. Pentru femeia din tine!

Vrei sa devii Reprezentant Avon? Click AICI!

<<

>>