Coordonator Avon

Cand iti conduci propria afacere Avon ca si Coordonator Avon, succesul tau financiar nu are limite. Limitele sunt dorintele tale de afirmare si profit. Alege sa muncesti part time 2 ore pe zi si ve castiga mai mult decat intr-o activitate suplimentara. Sau iti poti creste venitul devenind Coordonator Avon.
Coordoneaza o echipa de reprezentant Avon si sprijina-i in drumul lor spre succes si vei castiga in functie de cat castiga ei. Cu cat castiga reprezentantii tai mai mult cu atata vei castiga si tu mai mult. Pe langa aceasta ii vei ajuta sa-si indeplineasca visele sau chiar sa-si schimbe viata. Te poti alatura elidei de Coordonator Avon, cei care au un venit lunar cu 4 zerouri, care au castigat excursii de lux si chiar au primit masina de la firma. Cu Avon visele tale pot devenii realitate.

Tu iti faci programul de lucru
Poti lucra full time doar pentru Avon sau part time integrand activitatea Avon cu familia si cu un alt job. Alegerea iti apartine iar indiferent care ar fi optinea ta vei incepe sa colaborezi cu compania care activeaza in peste 100 de tari si are peste 120 de ani experianta in vanzari.

Vrei sa devii Reprezentant Avon? Click AICI!

<<

>>