Reprezentant Avon

Intra in comunitatea celor peste 100 de mii de reprezentanti Avon din Romania.
A fi reprezentant Avon nu presupune doar sa reprezinti cel mai mare brand de frumusete din lume ci inseamna sa detii controlul asupra carierei tale, sa beneficiezi de independenta financiara si in acelasi timp sa iti organizezi singur programul de lucru. Echipa de 5.000.000 de reprezentanti Avon din intreaga lume te asteapta!

Ca reprezentant Avon vei avea ocazia de a participa la competitii motivante doar pentru reprezentanti cu premii substantiale in produse sau bani.

Castigi cat vrei in functie de timpul care il acorzi activitatii ca reprezentant Avon. Comisionul este nelimitat in functie de comanda:
Daca plasezi o comanda intre 120 si 289 Lei castigi 20% din valoarea comenzii.
Daca plasezi o comanda intre 290 si 419 Lei castigi 25% din valoarea comenzii.
Daca plasezi o comanda intre 420 si 749 Lei castigi 30% din valoarea comenzii.
Daca plasezi o comanda peste 750 Lei castigi 40% din valoarea comenzii.
Deci daca vinzi produse in valoare de 1000 Lei/luna iti faci un venit in plus lunar de 400 Lei. Pentru a vinde de acesta suma trebuie doar sa prezinti Brosura avon prietenilor, colegilor, cunostintelor etc.

Produsele Avon comandate vor fi livrate direct la tine acasa gratuit. Daca clientii tai doresc produsele urgent pentru o suma foarte mica poti comanda produsele express si vor ajunge la tine in 48 de ore.

Articole pe aceeasi tema:

Vrei sa devii Reprezentant Avon? Click AICI!